Tips til pigegarderoben, som også kan bruges på motorcyklen

Beklædningsgenstande i biker-look har længe været fremme på den danske modescene. Der findes vel snart ikke en pige eller kvinde, der ikke ejer en læder- eller ruskindsjakke i den ene eller anden type. Hvis du samtidig er vild med vind i håret og motorcykelkørsel, kan du med fordel kombinere det bedste fra de to verdener.

[Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de omtalte virksomheder, eller de virksomheder, der linkes til.]

Således kan du både finde din nye, lækre ruskinds- eller læderjakke frem, når du skal ud og køre på landevejene, og samtidig kan du hoppe i samme jakke over en løs sommerkjole, når du er på vej til fødselsdagsfest.

Vigtigst af alt – beskyt dit hoved

Først og fremmest er en god og sikker hjelm dog altafgørende, når du kører motorcykel. Sker der noget med dit hoved, kan det gå grueligt galt. For at du kan nyde turen mest muligt, bør du derfor prioritere hjelmen højt og altid huske denne inden afgang.

Det er simpelthen ikke det værd at løbe risikoen, når det kommer til dit hoved. Måske er motorcykelhjelmen ikke den flotteste og mest smarte beklædningsgenstand, du kan komme i tanke om, men så er det godt, at der findes så mange forskellige modeller, at der med al sandsynlighed alligevel er en, der vil falde i din smag.

Læderjakken beskytter dig, når du er ude at køre

Oftest fås motorcykeltøj i læder, og det er der en god grund til. Læder er nemlig et materiale, der kan beskytte dig, når du er ude at køre. En jakke i læder vil derfor ofte være at foretrække. Dermed ikke sagt at alle jakker beskytter lige godt – tykkelsen og udformningen har selvsagt meget at sige.

Vælger du eksempelvis en jakke i ruskind, kan du godt bruge den både, når du er ude på motorcyklen og i byen med vennerne, selvom en tykkere jakke med ekstra beskyttelse på albuer og skuldre vil beskytte dig bedre på motorcykelturen.

Vil du gerne se et endnu større udvalg af jakker, der både passer ind i garderoben og på motorcyklen, kan du tjekke tøjportalen katoni.dk, hvor du finder et meget stort udvalg af særligt læderjakker.

Tænk også på dine hænder – og fødder

Dine hænder er også udsatte, når du kører motorcykel, så dem må du endelig heller ikke glemme.

Her er et par solide læderhandsker et godt bud, hvis du mangler beskyttelse til dine hænder. Et sådant par sikrer et godt greb, når du kører, og skulle der ske et uheld, er dine hænder også langt mere sikre, end hvis du kørte uden handsker. Vi anbefaler at tjekke udvalget hos Skatepro.dk, hvis du ikke lige er til klassiske motorcykelhandsker.

I samme ombæring bør du også tænke over, hvordan du bedst beskytter dine fødder, da de ligeledes er udsatte, når du er ude at køre. Vælg gerne nogle, der går op over dine ankler, da disse modeller yder bedst beskyttelse. En tyk sål og hæl er også at foretrække, da dine fødder dermed ikke så nemt glider, når du sidder på motorcyklen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *