Sælg din brugte genstand

Det kan være svært at finde en seriøs køber til din brugte genstand, hvormed man ofte giver fortabt og ender med ikke at sælge din enhed. Ens gamle Iphone bliver enten smidt ud eller lagt ned i skuffen, hvormed muligheden for at skabe nyt liv til den brugte genstand tabes. 

Ved salg af genstande over 1000 kr. opstår der ofte et problem omkring useriøse henvendelser, da folk ikke sætter sig godt nok ind i det enkelte produkts egenskaber. Flere og flere forhandlere sælger brugte Iphones og Ipads.

Som forbruger kan du få noget ud af at sælge din brugte Iphone til en autoriseret forhandler af elektronik. På den måde kan du få penge for din brugte Iphone, men slippe for besværet ved selv at skulle opsætte en annonce på den blå avis. Du undgår de problemer der kan opstå ved at sælge din brugte Iphone, som f.eks. problemer ved forsendelse, aftale mødetidspunkt ved viderelevering af din gamle enhed til kunden.

Det giver ikke kun penge ned i lommen, men du gør også en god ting for miljøet. Når du sælger din gamle Iphone til en autoriseret forhandler af diverse elektroniske genstande, sørges der for de praktiske informationer og de omkringliggende detaljer.

Gør det nemt for dig selv, og undgå besværet ved at skulle sælge en brugt enhed. Sælg di  brugte Ipad til en forhandler, så de kan varetage formaliteterne og finde en potentiel ny køber, af din gamle brugte Iphone eller Ipad. 

Din brugte Ipad eller Iphone bliver vurderet ud fra funktionaliteter og udseende. Prisen for din genstand kan prissættes. Øg genanvendeligheden i samfundet ved at sælge brugt udstyr videre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *