Prioriter energieffektiviteten ved nybyggeri

Energieffektiviteten er en høj prioritering ved nybyggerier i dag. Ved et nybyggeri skal der efterleves en række sikkerhedsmæssige krav, som indebærer lav varmeudledning i form af korrekt monteret teknisk isolering. Der er også krav om effektiv brandsikring og brandisolering, som ved pludselig opstået brand, kan være korrekt isoleret, så bygningen er modstandsdygtig overfor varme i form af ild.

Der findes hovedsageligt 5 former for isolering, som er normale isoleringstyper i byggebranchen. Der findes henholdsvis ekspanderende polystyren (flamingo), træfiber, perlit, stenuld og papiruld. Fælles for alle isoleringstyperne, er at de alle har en specifik funktion tilpasset de krav, som er påsat de enkelte konstruktioner. Det korrekte valg af teknisk isolering afhænger af vægt, fleksibilitet og anvendelse i den givne konstruktion.  

Brandisolering skal forhindre spredning af brand, og installeres i ventilationskanalerne. Brandadskillelse kan nemmere styre en pludseligt opstået brand, da brandsikringen sørger for at sprede branden ud og mindske varmeafledningen. Branden bredes ud og kan hjælpe til at den generelle varme temperatur ikke overstiger den fastsatte grænseværdi for det givne byggeri. Rockwool er førende indenfor stenuldsisolering, der øger brandsikkerheden i hjemmet. Effektiv brandsikring ved pludseligt opstået brande, øger holdbarheden og den generelle sikkerhed i årevis. høj kvalitets isoleringsprodukter er alfa omega for at forhindres varme- og røgudvikling i en bygning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *