De mest populære bilmærker på markedet

Er du ude efter nogle af de mest populære biler på markedet?

Sondrup er forhandler af kendte bilmærker som Renault, Nissan og Dacia.

Sondrup Bilcenter har en Renault forhandler i Aarhus. Renault er en bilfabrikant fra Frankrig og blev grundlagt af Louis Renault og hans brødre. Med +100 år på markedet er Renault i dag en stor udbredt international virksomhed, som producerer biler i mere end 128 lande.

Forbrugerne ser Renault som et stilrent og elegant design, og bilerne er integreret med luksuriøse overflader og en høj sikkerhed i brug.

Som Renault forhandler i Århus stiller det krav til at have de nyeste modeller på lager, så nye potentielle kunder har mulighed for at prøvekøre de helt nye skud på stammen. Forbrugerne skal imødekommes i deres dagligdag.

Er du derimod ude efter en Nissan forhandler i Viby har Sondrup en forhandler lidt udenfor Århus. Ved at besøge en Nissan forhandler i Viby har du mulighed for at danne dit eget overblik over de forskellige modellers kvaliteter, så du kan finde lige præcis den bil, som er tilpasset dit behov.

Nissan udvikler innovative biler, der er skabt i tidsløse designs, som giver et godt look på de danske veje. Nissan er førende i kampen omkring udvikling af elektriske køretøjer. Teknologisk er de konstant i en rivende udvikling, og forsøger at imødekomme forbrugernes ønsker til grønne biler.

Deres mest populære fuld elektriske elbil Nissan Leaf, er med sine forskellige størrelser perfekt til bykørslen eller til de længere distancer. Nissan Leaf har forskellige typer batterier, hvormed der er en løsning lige til dit kørselsbehov.

Er du bosat i storbyen Århus findes der mange forskellige Nissan forhandlere i storbyen. Nogle af de populære modeller Qashqai, Micra, Juke og X-trail fra Nissan har de sidste mange år sat sit præg på det danske bilmarked.

Nissan Qashqai er en af Danmarks absolut mest populære SUV’er, og det udredes af den fantastiske køreoplevelse og det stilrene design.

Er du derimod på udkig efter en billig bil, hvor du får meget for pengene, har bilfabrikanten, Dacia, som er en af de nyeste bilmærker i Danmark, en model som måske kunne vække din opmærksomhed.

Dacia tilbyder i Danmark en model kaldet Sandero, som er en billig pendlerbil med gode køreegenskaber og optimal plads. Den er foretrukket hos mange børnefamilier, som ønsker optimal plads til familien, men samtidig ikke ønsker at bruge for mange penge på en bil.

Så det anbefales, at du henvender dig hos en Dacia forhandler i Aarhus, så du kan prøvekøre nogle af bilfabrikantens mest populære modeller. I bilerne får du meget værdi for pengene, og Dacia Duster er bilmærkets ultimative bestseller i Danmark, og det er ikke uden grund. Den har perfekte off-road køreegenskaber, og en god størrelse til hele familien.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *