Lewis Hamiltons vilde motorcykelsamling: Formel 1-mesteren har stor passion for motorcykler

 Kilde(top billede): Pexels

 

Nogen gange når man har alt for mange penge, kan det være svært at vide, hvad man skal gøre med dem, og hvad man egentligt skal bruge dem på. Det problem har Lewis Hamilton dog ikke. Formel 1-verdensmesteren er nemlig udemærket klar over, hvad han skal bruge hans hårdt optjente penge på, nemlig Motorcykler. Det er derfor ikke overraskende, at han selvfølgelig har en kæmpe bil- og motorcykelsamling. Faktisk har englænderen en af de vildeste motorcykelsamlinger overhovedet sammenlignet med andre sportsstjerner.

 

For vi verdens bedste formel 1 kører at se i MotoGP?

Hamilton klare sig formidabelt godt i Formel 1. Man kan sagtens argumentere for at han er verdens bedste lige nu.  sig dog helt fint bare med Formel 1. Faktisk har han de seneste år gjort det så godt, at han allerede næste år kan udligne Michael Schumachers rekord for flest VM-titler i Formel 1. Det vil være en fantastisk præstation og slet ikke utænkeligt. Den 34-årige racerkører er nemlig favorit til igen at vinde Formel 1-verdensmesterskabet næste år med med odds 1,65, hvis vi spørger bookmakere der tilbyder sports betting. Men på trods af han klarer sig så godt har han til tider hentydet på sociale medier, at han gerne vil prøve kræfter med MotoGP en dag. Hamilton har nemlig en stor passion for motorcykler, og når han kører off-road, skulle en motorcykel eftersigende også være hans favorit køretøj. Hans hentydninger har muligvis været tænkt som en aprilsnar, men hvem ved. Måske vi en dag får ham at se til et løb på en motorcykel.

 

Sådan udvælger Hamilton så sine motorcykler

 

Men hvordan udvælger Formel 1-køreren egentlig hans motorcykler? I et interview i the populære program Top Gear fortalte englænderen, at når han skal til at købe et nyt køretøj, så kigger han først og fremmest på hestekræfter, lyd og fart. Og så holder han sig selvfølgelig også opdateret på de nyeste modeller, der kommer ud på markedet. Vi tager her et kig på hans imponerende motorcykelsamling.

Ducati Monster 1200 R” – (CC BY-SA 2.0) by Decio ”desmodex”

 

Ducati Monster 1200

 

På trods af ikke at være sponsoreret af Ducati, så er englænderen ikke bange for at vise hans kærlighed frem for den italienske motorcykelproducent. Således kan man nogen gange finde opslag på Hamiltons sociale medier, hvor han viser sin Ducati Monster frem.

MV Augusta” – (CC BY 2.0) by Davi Sanchez

 

MV Augusta F4 LH44

 

Englænderen har et tæt samarbejde med en anden italiensk motorcykelproducent, MV Agusta, og sammen har de skabt flere motorcykelserier, som Hamilton har været med til at designe, og denne her er en af dem. Hvis du går og håber på selv at få fingrene i sådan en her, så skal du dog være hurtig. Der er nemlig kun lavet 144 af lige netop denne model som Hamilton bruger, og de er alle sammen nummereret. Hvis du skulle formå at være så heldig rent faktisk at få fat på en, så vil du sammen med købet få et ægthedscertifikat.

 

Foruden disse to motorcykler råder han også over en Harley Davidson, to andre MV Agustaer og en Honda CRF450RK motocrosscykel. Vi andre dødelige får igennem vores levetid sikkert ikke råd til mere end 2-3 splinternye motorcykler, så derfor kan de fleste af os blot drømme om at få skrabet en samling sammen som den hurtige englænder har

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *