At have hjem på hjul

Når hverdagen ikke længere er betinget af fuldtidsarbejde, små børn og alle dertilhørende gøremål, bliver der et tomrum, der nu skal udfyldes med nye interesser. Nogle vælger at tage et stort spring væk fra det tidligere liv ved at flytte fra det trygge hjem og i stedet rykke tilværelsen ud på fire hjul i en campingvogn. Men hvorfor forlade de faste rammer og vælge livet på landevejen til? Hvad tiltrækkes de danskere af, der har taget beslutningen om at leve livet i en campingvogn?

[Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de omtalte virksomheder, eller de virksomheder, der linkes til.]

 

Frihed og rejselyst

Campingvognen er hjemmet, der kan trækkes efter bilen, så det kun er dig, der sætter grænserne for, hvor du skal sove den følgende nat. Ledigheden på campingpladserne sætter selvfølgelig også rammerne for din overnatning. Alligevel er det dig, der bestemmer om du vil til øst eller vest, mod nord eller syd. Campinglivet i vogn giver friheden til at følge sin rejselyst lige derhen, den fører.

Du bestemmer selv retningen for dit eventyr – og det kan gå mange veje, når blot sengen er med i form af campingvognen. Campingvognen, alt efter hvor udstyret den er, indeholder alt det nødvendige: sengepladser, køkken, spiseplads og i nogle tilfælde endda bad.

I campingvognen kan cyklen, bøgerne og vandreskoene opbevares. Således kan vognen skabe aktiviteter og muligheder overalt, den er parkeret.

 

Underskønne Europa og naturrige Danmark

Campingvognen kan agere hjem overalt i verden. Derfor er den blevet en populær erhvervelse for efterlønnere og pensionister, der drømmer om at få det bedste ud af deres øgede frihed. I sommerhalvåret kan hjemmet helt forlades, når det er muligt at være ude i det i europæiske sommerland i op til seks solrige måneder. Kontinentet skjuler uendeligt mange oplevelser – kulturelle som naturskønne. Campingvognen giver mulighed for at opleve dem alle.

I det sydlige Europa gemmer sig ferieparadiser, der kan blive dit hjem i flere uger – eller måneder, om du har lyst. Når det ene sted er blevet for velkendt, er det simpelt at pakke hjemmet sammen og køre videre til den næste spændende og endnu uudforskede destination.

Når sommersolen først skinner på den danske himmel, er det ikke længere en nødvendighed at søge mod de europæiske egne. Mange danske campingentusiaster er fastliggere på danske campingpladser. Selvom det ikke er så langt hjemmefra som det sydlige Italien, har den danske natur stadig uanede eventyr at byde på med blåt vand, grønne øer og frodig skov.

 

Du kan også opleve eventyret

Livet i campingvognen er ikke en eksklusiv klub og ej heller en udfordrende livsstil – den er for alle, der tør tage springet ud i det blå på fire hjul. Går du også lidt for meget i ring derhjemme, kan det være, at tiden er inde til at prøve rejselysten af med et nyt hjem hægtet bag på bilen. Der er ingen undskyldninger for ikke at komme ud på vejene – selv ikke økonomien. Mindre forbrugslån gør det muligt at gøre drømmen til virkelighed. Find lån til din campingvogn her, og gør dig klar til et sommerhalvår, der adskiller sig fra det normale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *