Forkæl din motorcykel med lakforsegler

Har din motorcykel brug for lidt ekstra pleje? I så fald bør du lakforsegle den. Der findes i dag en lang række produkter til lakbeskyttelse af motorcykler. Flere af disse indeholder faktisk også slib og voks, hvorfor du får tre egenskaber i ét og samme produkt.

[Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de omtalte virksomheder, eller de virksomheder, der linkes til.]

Når du lakforsegler din motorcykel, betyder det ganske enkelt, at du polerer alle de små vaskeridser væk, og din motorcykel vil således fremstå som ny igen. Her i artiklen kan du læse mere om, hvordan du kan pleje din motorcykel med lakforsegler, så du får gadens mest skinnende køretøj. 

Lakforsegler fjerner snavs hurtigt og effektivt

Lakforsegler fungerer ved, at det hærder op, hvormed det fjerner snavs fra både motorcykler og biler. Derudover er det mildt slibende samt utroligt nemt at arbejde med, hvorfor alle vil kunne finde ud af at benytte lakforsegler. Som regel har de fleste produkter også en lang holdbarhed – ofte helt op til fire måneder – hvorfor du ikke behøver at gentage processen så tit. Ydermere kan du både lakforsegle ved håndkraft eller ved brug af en maskine. Det anbefales dog, at du lakforsegler ved håndkraft, såfremt du aldrig har prøvet at bruge en polermaskine før.

Brug en mikrofiberklud og tør efter med et håndklæde

Når du skal lakforsegle, skal du først og fremmest vaske det område, du gerne vil polere, hvorefter du skal tørre det godt af. Til dette arbejde kan du med fordel vælge at anvende en mikrofiberklud samt et mikrofiberhåndklæde for en mere skånsom rengøring. Herefter ryster du grundigt flasken med lakforsegling og påfører tre til fire dråber på en mikrofiberapplikator. Når du skal påføre lakforsegleren, anbefales det, at man kører applikatoren rundt i cirkelbevægelser, da det vil give et mere optimalt resultat. Herefter bør du tørre området med en tør og ren klud. Processen skal gentages, indtil du opnår det ønskede resultat. 

Afslut med at lade lakforseglingen hærde op for et bedre resultat

Når du har nået det resultat, du ønsker, bør du en sidste gang påføre et lag lakforsegler, hvorefter du lader det hærde op i minimum en time. Derefter bør du anvende en mikrofiberklud til at tørre efter med, og lakken på din motorcykel er nu poleret.

Følger du disse ovenstående trin, kan du hurtigt få din motorcykel til at se ud som ny. Udover den får en flot finish, kan lakforsegleren desuden gå ind og styrke lakkens modstandsdygtighed i forhold til vind og vejr. Netop derfor bør man fra tid til anden sørge for at pleje og forkæle sin motorcykel med lakforsegler, da det bestemt er med til at forlænge dens levetid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *