Derfor er vejhjælp en god investering

Har du blot en ganske almindelig ansvarsforsikring på din bil eller motorcykel, er du ikke sikret vejhjælp i hverken Danmark eller udlandet. Er uheldet ude, kan det altså komme til at koste dig dyrt, og derfor er det en fornuftig investering at købe vejhjælp til dine køretøjer.

[Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de omtalte virksomheder, eller de virksomheder, der linkes til.]

Få hurtig hjælp, når uheldet er ude

En af grundene til, at det er smart at købe vejhjælp, er, at du derved er sikret hurtig hjælp, hvis du kører død på vejen. Du kan købe forskellige abonnementstyper, og køber du et lidt dyrere et af slagsen, er du som regel garanteret at få hjælp inden for 45 minutter. Det betyder, at du hurtigt kan komme videre med dagens program trods forhindringer på vejen. Denne løsning er der mange, der vælger at prioritere, så eksempelvis en punktering kommer til at gå mindst muligt ud over dagens planer.

Bugsering kan koste dig dyrt

Ud over det praktiske i at være sikret hurtig hjælp, er der naturligvis også det økonomiske aspekt i det. Det kan nemlig koste utroligt mange penge at få bilen eller motorcyklen bugseret på værksted, hvis ikke du har et abonnement på vejhjælp, og derfor kan du altså spare penge på det i det lange løb. Det er en investering ligesom en hvilken som helst anden form for forsikring, men strander du pludselig midt ude i ingenting, vil du uden tvivl sætte pris på at kunne få dit køretøj på værksted – uden at skulle betale det hvide ud af øjnene for det.

Du er fortsat sikret et transportmiddel

Skal din bil eller motorcykel på værksted i en længere periode, vil du i din vejhjælpspakke typisk være garanteret at få stillet en billig – eller ligefrem gratis – lånebil til rådighed i perioden. På den måde er du sikker på, at du fortsat er godt kørende, selvom dit eget transportmiddel skulle få brug for en kærlig hånd på værkstedet. Er du afhængig af din bil eller motorcykel for at komme på arbejde, er det værd at investere i denne form for vejhjælp, så du aldrig behøver at bekymre dig om transporten.

Du skal tilmelde dig, inden du får brug for vejhjælp 

I vinterhalvåret står motorcyklen typisk i garagen, så da er det ikke denne, der kræver vejhjælp, men bilen kan derimod nemt komme til det. Det er imidlertid for sent at tegne et vejhjælpsabonnement, når først problemet er der, så du skal sørge for at gøre det, inden du faktisk får brug for vejhjælp. Akkurat ligesom enhver anden forsikringer også skal tegnes, før uheldet er ude.

Om vinteren oplever mange bilister, at deres bilbatteristår af, og de derfor får brug for vejhjælp. I et sådant tilfælde står man selv med alt bøvlet og alle omkostninger, hvis man ikke på forhånd har sørget for at få tegnet et abonnement på vejhjælp, som altså også kan hjælpe de mange bilister, hvis bilbatterier står af grundet kulden.

Du kan have bil og motorcykel sikret samme sted

Har du både bil og motorcykel, kan du lige så godt få begge dele sikret det samme sted, og der findes mange selskaber, der tilbyder vejhjælp til både fire- og tohjulede køretøjer. Har du vejhjælpsabonnement det samme sted, vil du typisk kunne få en bedre pris på det, end hvis du køber vejhjælp til de to køretøjer separat. Vil du have den billigste løsning, skal du altså tegne vejhjælpsabonnement på motorcyklen og bilen i samme omgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *